Øl i hanerne

Øl har altid været en væsentlig del af vores brede sortiment af flydende varer. I starten var det den udenlandsk øl, der havde vores store fokus. Der er så meget godt derude i den store verden, og vi har altid ført et bredt og meget skiftende udvalg fra alverdens lande. Så opstod bølgen af danske mikro-bryggerier, og vi begynde, også på den front, at føre et bredt udvalg.

Vores seneste tiltag

Vi har straks efter sommerferien 2015 fået installeret flere og nye fadøls-haner. På tre af disse har vi fået vores eget øl, som bliver brygget eksklusivt til Kruts Karport på et lille bryggeri i Tjekkiet. Fælles for alle tre er den rene og nærmest sprøde karakter. Der er tale om tjekkisk øl, når det er bedst.

Kruts Karport Pilsner 5,4%

Den fyldige karakter og den stærke klassiske smag er kendetegnende for denne premium lager. En dejlig øl, der passer til mange specielle lejligheder eller er god til blot at nyde som en stille fyraftenspils.

Kruts Karport Classic 4,7%

Denne ravfarvede Classic imponerede os meget med sin maltede smag, første gang vi smagte den, og det gør den stadig. Den særlige brygproces og de gode råstoffer giver denne øl sin helt egen karakter.

Kruts Karport Dunkel 4,4%

Denne dybe, mørke og fyldige sorte øl har en dejlig mild, krydret og maltet smag. En rigtig sort perle med en god balance mellem sødme og bitterhed.

På de resterende fire haner vil vi føre et skiftende udvalg, som vi kan ændre efter årstid eller bare for sjov.